Haberler

Karesi Belediyesi'nden Asrın Güreşçisine Ziyaret

Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 34’üncüsü düzenlenen ve İsmail Balaban’ın başpehlivanlığı ile sonuçlanan Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nin ardından Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, 2015 Yılı Güreş Ağası Hüseyin Adın ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 34'üncüsü düzenlenen ve İsmail Balaban'ın başpehlivanlığı ile sonuçlanan Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin ardından Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, 2015 Yılı Güreş Ağası Hüseyin Adın ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Cihan pehlivanı Kurtdereli Mehmet anısına, Karesi Belediyesi tarafından Balıkesir'de Kurtdere Mahallesi'nde düzenlenen yağlı güreşlerin ardından Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, 150 bin TL'lik rekor bir rakamla Kurtdereli Yağlı Güreşleri 2015 Yılı Güreş Ağalığını alan Hüseyin Adın ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, Federasyon Başkanı ve Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya ile Ankara'da bir araya geldiler. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri'ni düzenleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi ile büyük destek sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a teşekkür etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın selamlarını Başkan Yerlikaya'ya ileten belediye başkan yardımcısı Hocaoğlu, İsmail Balaban'ın zaferiyle sonuçlanan 34. Kurtdereli Yağlı Güreşleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı'nın çok kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini ve terfi müsabakalarını katılarak süper lige yükselmeyi hedeflediğini belirten Yusuf Hocaoğlu, Türk güreşinin Hamza Yerlikaya ile çok güzel günlere şahitlik edeceğini söyledi. Kurtdereli güreş ekibini tebrik eden Başkan Yerlikaya, kendisine maket kıspet hediye eden heyet üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Yerlikaya İsmail Balaban Yusuf Hocaoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title