Haberler

Kardeşlik İftarı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve eşi Elif Tahmazoğlu, yetim aileleriyle kardeşlik iftarında bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve eşi Elif Tahmazoğlu, yetim aileleriyle kardeşlik iftarında bir araya geldi.

Türkiye genelinde AK Partili Belediyeler tarafından Dünya Yetim Günü nedeniyle iftar programı düzenlendi. Şahinbey Belediyesi'de kendi bölgesinde bulunan yetimlere ulaşarak yetim ve ailelerini iftara davet etti. Antep evinde yetimlere iftar veren Şahinbey Belediyesi Türkiye genelinde düzenlenen etkinliğe katkı sundu.

Şahinbey Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi, bin 29 aileye ulaşarak iftara davet etti çeşitli yardımlar yaptı. İftara katılan Başkan Tahmazoğlu ve eşi yetimlerle iftar yaptı. İftarda Tahmazoğlu, ailelerle yakından ilgilenerek sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şöyle konuştu: "Dünya Yetim Günü etkinliği genel merkezimizin, tüm Türkiye'deki uygulamasıdır. AK Partili tüm belediyeler kendi bölgelerindeki yetim ailelere iftar yemeği verdi. Biz, Şahinbey Belediyesi olarak kendi bölgemizdeki tamamı olmasa bile büyük bir kısmını misafir etme imkanı bulduk ve beraber iftarımızı açtık. Şuan biz Şahinbey Belediyesi olarak yetim koordinasyon merkezi aracılığıyla gerek sosyal yardım müdürlüğümüz aracılığıyla bin 29 aileye 5 bin civarında yetime ulaşmış durumdayız. Onlara gerekli sosyal yardımlar yapıyoruz. Aile ziyaretleri yapıyoruz. Onların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında bulunuyoruz. Bugün iftar yemeğinde aileleri bir araya getirmiş olduk. Peygamberimizin (s.a.s) dediği gibi 'Bir yetimin başını okşayana okşadığı saç sayısı kadar sevap' olduğu ifade edilmektedir. 'Bir sofrasında yetim bulunduran, yetimlere sahip çıkanın cennette kendisi ile birlikte olacağı' ifade ediliyor. Dolayısıyla yapmış olduğumuz iş hem insani boyut hem dini boyuttan baktığımız zaman hem dünya hem ahiret bakımından faydalı bir iş."

İftar programının ardından aileler ve çocuklar Tahmazoğlu'yla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Elif Tahmazoğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title