Haberler

Kardemir Karabükspor Kulübü Basın Sözcüsü Yılmaz:

Kardemir Karabükspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, Her Maça 3 Puan Parolasıyla Çıktıklarını Bildirdi

Kardemir Karabükspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını bildirdi.

Metin Yılmaz, Metin Türker Spor Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, lige verilen aranın ardından sahalarında karşılaşacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sıkı çalışmayla sürdürdüklerini söyledi.

Takımının artık yarınlarını düşünmek zorunda olduklarını, bu amaçla iyi ekip kurarak çalışmalar yaptıklarını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

'Lige milli maç nedeniyle verilen bir haftalık aranın ardından sahamızda güçlü takımlarından Gaziantepspor'u ağırlayacağız. Şehrimize yakışır ev sahipliği yapacağız. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Rakibimiz karşısında da parolamız bu olacak. Taraftarlarımız kendisine yakışır takımının 12'nci adamı olacaktır. Takımın yarınını düşünmek zorundayız, bununla ilgili hazırlıklara başladık. Genel menajerimiz Seyit İçgül ile Avrupa'da futbolcu araştırması yapan ekibimiz var. Transferler başladığında her şeyin hazır olması için futbolcu izlemeye başlandı. Gurbetçi ve yabancı oyunculara yönelik izlemeler sonunda gelecek raporlarla transfer yapacağız.'

(AOL-OA-SSG) - KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title