Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının yenileme, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yenileme, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant- Kaynaşlı kavşaklarında üstyapı ve yenileme çalışmaları yapılıyor. İstanbul-Ankara istikameti 4 numaralı viyadük üzerindeki çalışma nedeniyle TEM Otoyolu kapatılarak, trafik Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor. Çalışmanın 14 Temmuz'da bitirilmesinin ardından Ankara- İstanbul yönündeki trafik, İstanbul-Ankara istikametine aktarılarak, 2 şerit gidiş şeklinde çalıştırılıp Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar kendi şeridine yönlendirilecek. 29 Temmuz'a kadar bu kesimde trafik, 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş şeklinde olacak ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan sonra normal seyrine dönecek.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 7-35. kilometrelerinde Arhavi, Esenkıyı, Kopmuş, Liman, Selimiye, Kemalpaşa, Üçkardeşler-1, Üçkardeşler-2, Sarp-1, Sarp-2 ve Sarp-3 tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Isparta-Karaöz-Serik yolunun 16. kilometresinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle yol 12.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Kaynaşlı Arhavi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title