Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasındaki köprü ve viyadüklerde bulunan yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her iki istikamette de (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) emniyet şeridi ile sağ şerit, ayrıca ihtiyaca istinaden sol ve orta veya sağ ve orta şerit kapatılacak. Çalışmalar 31 Aralık'a kadar haftanın her günü 08.00-20.00 saatleri arasında yapılacak ve gerektiğinde 22.00-06.00 saatleri arasında da çalışılacak.

TEM Otoyolunun Gebze-İzmir-Orhangazi Otoyolu (İzmit Körfez geçişi ve bağlantı yolları dahil) çalışmaları nedeniyle 28 Haziran'a kadar Gebze gişelerden TEM otoyoluna girdikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağı Ankara yönü katılım kolu (350 metre) trafiğe kapatılacağından, Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 (devlet yolu) üzerindeki Gebze Kavşağı'nda gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirmeler yapılacak.

TEM Otoyolunun İkitelli Kavşağı kesimindeki dere ıslahı çalışmaları dolayısıyla 30 Haziran'a kadar Basınekspres yolu Havalimanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanacak. Ayrıca Halkalı-Bağcılar yolu İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basınekspres yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak Basınekspres yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım ise bir sonraki kavşaktan gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Halkalı Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title