Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Buharkent- Denizli yolunun 10. kilometresinde (Karataş Köyü mevki) TEİAŞ tarafından yapılan enerji iletim hattı çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve 14 Temmuzda 06.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapalı olacak.

Balıkesir-Dursunbey yolunun 35-36 kilometreleri arasındaki (Göbel Köyü mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Çanakkale-Lapseki yolunun 33-35 kilometreleri arasında bitümlü sıcak karışım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Buharkent Denizli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title