Haberler

Karayolları 54.Şube Şefi Kadir Kısa, 60 Yaşındaki Fiziksel Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye...

Gaziantep Karayolları 54.Şube Şefi Kadir Kısa, 60 yaşındaki fiziksel engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Gaziantep Karayolları 54. Şube Şefi Kadir Kısa, 60 yaşındaki fiziksel engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, girişimiyle Araban ilçesine bağlı Sarıkaya köyünde yaşayan fiziksel engelli Haco Karakuş'un (60) yıllardır özlemini çektiği tekerlekli sandalye, Karayolları 54. Şube Şefi Kadir Kısa tarafından satın alınarak kendisine ulaştırılmak üzere Araban Özürlüler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şıh Mehmet Gülmüş'e teslim edildi.

Gaziantep Karayolları 54. Şube Şefi Kadir Kısa, yaptığı açıklamada, "Ben aslen Arabanlıyım. İlçeye bağlı Sarıkaya köyümüzde 60 yaşındaki Haco Karakuş isminde bedensel engelli olduğu için yürüyemeyen bir hemşehrimiz olduğunu belirten Dernek Başkanımız Garip Doğan'a hemen hemşehrimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi alıp köyün içinde rahatlıkla gezebilme imkanı sağlayalım dedim ve hemşehrimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi alıp Araban'a gelerek Araban Özürlüler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Şıh Mehmet Gülmüş'e teslim ettim" dedi.

Araban Özürlüler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şıh Mehmet Gülmüş de,

"Gaziantep Karayolları 54. Şube Şefi Kadir Kısa'ya uzun yıllar boyunca bir tekerlekli sandalye özlemi çeken ihtiyaç sahibi bedensel engelli 60 yaşındaki Haco Karakuş'a bir tekerlekli sandalye alıp ilçeye kadar getirip bana teslim ettiği için Kadir Kısa ve Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan ile yönetimine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Sarıkaya Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title