Haberler

Karataşlılar'ın En Mutlu Gecesi

İzmir Karataş Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi.

İzmir Karataş Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 356 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Törene Karataş Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Adsız, Karataş Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Tahir Naldöğen, Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı. Bayrak ve flama teslimiyle başlayan törende öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi ve dans gösterisine de yer verildi. Fahrettin Adsız; törenin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen Karataş Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Tahir Naldöğen teşekkür ederek, "Mezun olacak olan öğrencilerimi, öğretmenlerimizi ve aileleri kutluyorum. Salonun tahsis edilmesinde başta Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz olmak üzere mezuniyet töreninde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

MEZUNLAR DERNEĞİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Karataş Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Tahir Naldöğen konuşmasında "Mezuniyet törenini Ege Üniversitesi'nde düzenlememizin nedeni öğrencilerimize olan güvenimizdendir. Çünkü biz mezun olan öğrencilerimizin hepsinin üniversiteyi kazanacağını biliyoruz. Birçok öğrencimizde Ege Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerini kazanacak. Dernek olarak; kardeş okul projesi yapacağız. Spor etkinlikleri ve yarışmalar katılan öğrencilerimizi destekleyeceğiz. Gıda ve giysi havuzu oluşturup ihtiyaç sahipleri ailelere hep birlikte yardım edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimizin tercihleri için profesyonel destek sağlayacağız. Lokma günü etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz. İzmir Karataş Anadolu Lisesi adına Hatıra Ormanı kurarak mezunlarımızın ismini ölümsüzleştireceğiz. Mezunlar arasındaki bağları güçlendirerek iş birliği sağlayacağız" dedi.

Tören, diplomaların takdimi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi yusuf vardar Karataş izmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title