Haberler

Karamürsel Köylerine Alternatif Yol Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Karamürsel köylerinden İzmit merkeze ulaşımı kolaylaştıran 14 kilometrelik alternatif yolun tamamlandığını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Karamürsel köylerinden İzmit merkeze ulaşımı kolaylaştıran 14 kilometrelik alternatif yolun tamamlandığını söyledi.

Başkan Vekili Zekeriya Özak, Karamürsel ilçesinin köylerini ziyaret etti. Özak'ın Karamürsel köylerine düzenlediği ziyaret programına Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti. Karamürsel köylerini inceleyen heyet, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde görüp, köy sakinleri ve muhtarlarla ile bir araya geldi.

Ziyaret programında Çamçukur Köyü Muhtarı Şaban Yamak, Pazarköy Köyü Muhtarı Aydın Aygün, Karapınar Köyü Muhtarı Rasim Güzelaltın ve Akçat Köyü MuhtarıBilal Sağlam da hazır bulundu. Köy Muhtarları, heyete kendi köylerini dolaştırarak ev sahipliği yaptı. Ziyaretlerde Büyükşehir'in köylerde görevlendirdiği ve köylülere ücretsiz olarak hizmet veren ziraat mühendisleriyle veterinerler hazır bulundu. Ayrıca İl Genel ve Belediye meclis üyeleri de programlara eşlik etti.

Muhtarlarla ve köylülerle bir araya gelen Özak, Türkel ve Yıldırım köylüleriyle hizmetleri değerlendirerek eksikleri yerinde gördü. Başkan Vekili Özak, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve beraberindeki heyet; Karamürsel'in Çamçukur, Pazarköy, Karapınar ve Akçat köylerinde ve mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Özak, ziyaret ettiği köylerde muhtarlar ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Köylere yaptıkları hizmetlerle köylerin modern bir şekle kavuştuğunu vurgulayan Başkan Vekili Özak, Gölcük-Karamürsel alternatif yolunun ulaşımda kolaylık sağladığını ve yeni haliyle daha güvenli ve hızlı ulaşım sağlanacağını söyledi. Yapılan çalışmalardan dolayı muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkan'ı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Karamürsel'e hizmet noktasında diğer ilçelerden ayırt etmeksizin her türlü desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'ndan aldıklarını belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, "Karamürsel ilçemiz, köyleri ve ilçe merkezi ile beraber yeşili ve denizi bol doğasıyla yaşanabilir bir yerleşim merkezi. Yerleşim alanı geniş bir bölgeye yayılmasına rağmen köylerinden kent merkezine her noktada eşit hizmetler alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman yanımızda görüyoruz. Köy ve ilçe merkezi olarak bu hizmetlerden faydalanıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yıldırım Karamürsel Pazarköy Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title