Haberler

Karamürsel'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Karamürsel Kaymakamlığı'nda seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Karamürsel Kaymakamlığı'nda seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Ahmet Narinoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, genel seçimlerde alınacak güvenlik tedbirlerini ve uyulması gereken kuralları anımsatmak amacıyla siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Aday ve partilerin kanunun yasakladığı konulardan kaçınması gerektiğini belirten Narinoğlu, şunları söyledi:

"Seçimlerin huzur, güven ve demokratik bir ortam içerisinde gerçekleşmesi için alınması gereken tedbirleri hep beraber üzerinden geçip değerlendirdik. Özellikle engelli vatandaşlarımızın oy kullanımını kolaylaştırmak amaçlı kamu kurum ve kuruluşlarımıza talimat vereceğiz. Bu toplantımızdaki amaç, genel seçimin ilçe genelinde refah ortamında geçmesini sağlamak ve bu konuda partilere ve temsilcilerine düşen görevleri yerinde tartışarak olumsuz bir duruma yol açmamaktır."

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, "Seçim Güvenliği" konulu sunum yaptı.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, MHP ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Saadet Partisi İlçe Sekreteri Mustafa Güntürk, Vatan Partisi İlçe Başkanı Sibel Çelik Fitoz katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Narinoğlu Karamürsel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title