Haberler

Karaman'daki Bıçaklı Kavga

Vali Koca: "Bu münferit olayın kesinlikle kurumla ve öğrencilerle doğrudan ilgisi yok"

Karaman Valisi Murat Koca, Kredi Yurtlar Kurumunda meydana gelen bıçaklı kavgayla ilgili, "Bu münferit olayın kesinlikle kurumla ve öğrencilerle doğrudan ilgisi yok" dedi.

Kredi Yurtlar Kurumunda incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Koca, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Olayla ilgili bilgi kirliliği olduğunu belirten Koca, "Akşam saatlerinde dışarıdan gelen iki şahıs arasında kavga meydana gelmiş. Bıçaklanan şahıs hastanede tedavi altında, bıçaklayan şahıs da emniyet güçleri tarafından yakalanmıştır. Bu şahısların kendi aralarındaki husumetten kaynaklanan bir durum. Konunun doğrudan öğrencilerimizle ilgisi yok" diye konuştu.

Böyle üzücü bir hadisenin devletin binasının içinde meydana gelmesinin son derece rahatsız edici olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Gereken tedbirleri alacağız. Olayla ilgili basında farklı bilgilerin yer aldığını öğrendim. Kesinlikle şahsın dışında, öğrencilerimizin burnu dahi kanamamıştır. Olaya şahit olan çocuklarımızdan fenalaşanlar oldu. Onların da durumları iyi. Çocuklarımızda kesinlikle ne ölü ne de yaralı var."

Karaman'da bir genç, sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla kız kardeşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü kişiyi, Kredi Yurtlar Kurumu içerisinde bıçakla yaralamış, olaydan sonra yaralı şahıs tedavi altına alınırken, zanlı emniyet güçleri tarafından yakalanmıştı. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title