Haberler

Karaman'da Okuma-yazma Kursu Açılacak

Karaman'da okuma yazma bilmeyen bayanlar için kurs açılacağı bildirildi.

Karaman'da okuma yazma bilmeyen bayanlar için kurs açılacağı bildirildi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, yaptığı yazılı açıklamada, kursların gönüllü emekli öğretmenler tarafından verileceğini belirtti.

Kursun Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde düzenleneceğini ifade eden Konukseven, şunları kaydetti:

"30 Mart 2015 Pazartesi günü başlayacak kurslara müracaat etmek isteyen hanımlar, 27 Mart Cuma gününe kadar Mümine Hatun Kültür Merkezi'ne başvurabilecekler. Çevremizde çeşitli nedenlerden dolayı zamanında okuma imkanı bulamamış bayanlarımız var. Bunu düşünerek Kadın Meclisimiz okuma-yazma kursu açıyor. 30 Mart Pazartesi günü başlayacak kurslar, gönüllü öğretmenler tarafından Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde verilecek. Bu faaliyetten yararlanmak isteyen tüm bayan vatandaşlarımızı okuma-yazma kursuna bekliyor, Kadın Meclisimize ve gönüllü öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Karaman Belediyesi 27 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title