Haberler

Karaman'da İntihar Girişimi

Karaman'da intihar etmek için beş katlı bir apartmanın çatı katına çıkan işsiz genç, polisin iş vaat etmesi üzerine ikna edilerek indirildi.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir işsiz olan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan Mevlüt Çoşkun(27) ailesiyle tartıştıktan sonra evinden ayrıldı. Ali Şahane Mahallesi Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir apartmanın 5. katına çıkan Çoşkun, burada polisi arayarak intihar edeceğini söyledi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak şahsı ikna etmeye çalıştı. Çatıya kimsenin çıkmasına izin vermeyen ve çatının kenarından ayaklarını sarkıtarak oturan Çoşkun, söktüğü kiremitleri yere atmaya başladı. Polis apartmanın kenarındaki araçları zarar görmemesi için olay yerinden kaldırttı. Polis, Çoşkun'un olay yerine gelmesini istediği abisi Mesut Çoşkun'u getirtti. Uzun süre çatıdaki kardeşini ikna etmeye çalışan Mesut Çoşkun kardeşinden özür dileyerek, sorunları hep birlikte çözeceklerini söyledi.

Yaklaşık 1. 5 saat çatıda kalan Çoşkun, abisinin ısrarları ve polisin iş bulma vaadiyle çatıdan indirildi.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Çoşkun'un burada yapılan kontrolde 110 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Çoşkun, daha sonra Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

- KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title