Haberler

Karaman'da Güvenli Okul, Güvenli Eğitim Projesi Toplantısı

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Piri Reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, polis ekiplerinin sürekli olarak okul önlerinde bulunduğunu söyledi.

Asayiş yönünden eksikliklerin giderilmesi için çalışacaklarını ifade eden Şahne, şunları kaydetti:

"Dışarıdan bakan bir gözle eksiklerimizi gidereceğiz. Eğer bir hatamız varsa arayın bununla ilgili hatalarımızı giderelim. 24 saat hizmet veren bir kurum olduğumuz için personelimize eksik kalmasını da hoş görmenizi istiyoruz ama yine de bir ihtiyacınız sorununuz olduğun da muhakkak bildirin. Orada yoğun tedbirler alalım. Uyuşturucuyla ilgili bilgiler hususunda okulların çevrelerindeki parklarda uyuşturucu kullanıldığı okul müdürlerinden ihbarlar geldi.  Bu konu ile ilgili sizden özellikle destek bekliyorum. Bu çocuklar hepimizin çocuğu."

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ise madde bağımlılığı konusuna değinerek, "Değerli okul müdürlerim biliyorsunuz madde bağımlıları eylem planları kulağımıza geliyor. Bu eylem planlarında bahsedilen konuların rapor edilmesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilmesi gerekiyor. Bu toplantının eğitimin güvenliğine ciddi anlamda kalite sağlayacağını vurguluyor, emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda Karaman genelindeki okullarda 1. dönem değerlendirilmesi yapıldı, 2. dönem için alınacak güvenlik tedbirler ele alındı.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Piri Reis Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title