Haberler

Karaman'da Belde Belediye Başkanlarından Milletvekillerine Destek

Karaman'da, Ak Partili 7 Belde Belediye Başkanı, Mevlüt Akgün ve Lütfi Elvan'ın Genel Seçimlerde Tekrar Milletvekili Adayı Olmalarını İstediklerini Açıkladı.

Karaman'da, AK Partili 7 belde belediye başkanı, AK Parti Karaman Milletvekilleri Mevlüt Akgün ve Lütfi Elvan'ın genel seçimlerde tekrar milletvekili adayı olmalarını istediklerini açıkladı.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Göktepe Belde Belediye Başkanı Bayram Şahin, Kisecik Belde Belediye Başkanı Sebahaddin Ak, Yollarbaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Sarıüzüm, Yeşildere Belde Belediye Başkanı İbrahim Koçak, Sudurağı Belde Belediye Başkanı Muhittin Sunaoğlu, Kılbasan Belde Belediye Başkanı İbrahim Baykara ile Taşkale Belde Belediye Başkanı Muhittin Sunaoğlu katıldı.

Belediye başkanları adına açıklamayı yapan Göktepe Belde Belediye Başkanı Şahin, göreve geldiklerinden bu yana belde halkına imkanları dahilinde hizmet yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu hizmetleri sırasında AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün'ün, bütün çalışmalarında baştan sona kadar kendilerine destek olduklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Gece gündüz demeden, telefonlarımıza cevap verdiler. Küçüklü büyüklü her türlü yatırımımıza yardımcı oldular. Sayın Elvan, uzun yıllar Ankara'da bürokrat olarak çalışmış olması sebebiyle çok seçkin bir çevreye sahip. Belediye başkanlarının yatırım ihtiyaçlarının tümünün karşılanmasında bize yol gösterici oldu. Diğer Milletvekilimiz Akgün de 2. dönem milletvekilliğini yapmaktadır. Meclis'te sevilen sayılan bir milletvekilidir. Her zaman bizim yanımızda olmuştur. Beldelerimize daha iyi hizmet yapmamıza katkı sağlamıştır. İki milletvekilimizin uyumlu çalışması bizleri memnun etmektedir. Sürekli dayanışma içinde görevlerini sürdürmektedirler. Bugün dağdaki çobana varıncaya kadar milletvekillerimizin telefonları vatandaşlarımızda var."

Her iki milletvekilinin de önümüzdeki genel seçimlerde aday olmaları durumunda belde belediye başkanları olarak destek vereceklerini belirten Şahin,

"Bizim arzumuz iki milletvekilimizin de tekrar aday olup, adaylıklarının kabul görmesi. Milletvekillerimizin arkasında olduğumuzu, çalışmalarında her türlü desteği vereceğimizi, bu kararın ortak bir karar olduğunu burada dillendiriyoruz. Bu açıklamamız başka isimler milletvekili adayı olarak gösterilirse desteklemeyeceğiz olarak algılanmasın. Mutlaka partimizin adayına saygı gösterir ve destekleriz" diye konuştu.

- KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title