Haberler

Karalar: "Seyhanlıya Sorumluluğumuzu Yerine Getireceğiz"

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 188. yıldönümü nedeniyle Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü "Zabıta Balosu" düzenledi.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 188. yıldönümü nedeniyle Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü "Zabıta Balosu" düzenledi. Baloya Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan, Kadir Özdemir ve Türkan Eşli'de katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Zabıta Müdürü Ercan Kandemir yaptı. Zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıldönümünü kutlayan Kandemir, teşkilatın tarihi ile ilgili bilgi verdi. Kandemir, "Tarihi çok eskilere dayanan teşkilatımız bugün toplum olmanın gereği olan huzur ve düzeni yerine getirirken personelimiz özveri ile görev yapmaktadır. Bundan sonra yeni çözümler üretip ilçe esnafı ve halkı bilinçlendirip işlerimizi canı gönülden yürüteceğimize inanıyorum" şeklinde konuşurken geceyi düzenleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gecenin bir zabıta gecesinden ziyade aile yemeği olduğunu söyledi. Karalar, "Bu gece bir 'Zabıta Balosu'ndan ziyade bir aile yemeği. Zabıtanın önemini uzun uzun anlatmayacağım. Zabıta Müdürlüğü diğer müdürlükler kadar önemli bir yer. Sizler önemli işler yapan kardeşlerimsiniz. Vatandaşla direk muhatap oluyorsunuz. Vatandaşa göre çok doğal olan bir şeyi nizam içerisinde yapmasını söylüyorsunuz. Sizler bir şehrin nizamından ve intizamından sorumlusunuz. Hem vatandaşı belediyeye karşı düşman etmeyeceksiniz, hem de görevinizi yapacaksınız. Bu kolay bir iş değil bu tamamen sizin ilişkinize iyi niyetinize davranışınıza bağlı" ifadelerini kullandı.

Seyhan'a ve Seyhanlıya karşı sorumlulukları olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Başkan Karalar,"Hiçbir çalışma hayatımda insanları ayırmadım. 2 felsefe ile insan yönettim; 1 çalışkan olacak, 2 dürüst olacak. Seyhan'a karşı sorumluluklarımız var. Bizler bu kentte yaşıyoruz. Kente karşı sorumluluğumuz var. Bizde bu sorumluluğu hep beraber el birliği ile yerine getireceğiz. Sorumlu vatandaş olacağız. Seyhan'ı seven, Adana'yı seven duyarlılıkla çalışacağız. Görev süremizde dolu dolu çalışacağız. Hepimiz çok çalışarak yaşadığımız Seyhan'ı herkesin yaşamaktan onur duyacağı bir yer haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Zabıta Müdürü Ercan Kandemir, müdürlük çalışanları adına Başkan Zeydan Karalar'a çiçek takdim etti.

Gecenin sonunda ise Zabıta Müdürlüğü çalışanları gönüllerince eğlenirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar zabıta memurları ile halay çekti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Uslupehlivan Zeydan Karalar Kadir Özdemir Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title