Haberler

Karaköprü Futbol Yaz Okulu Eğitimleri Sürüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Futbol Yaz Okulu eğitimleri bu yıl da devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından 15 Ağustos ve 12 Eylül tarihleri arasında süren ve 08-12 yaş grubu arası çocuklara yönelik düzenlenen Futbol Yaz Okulu Kursu'na ilginin beklenenden de yoğun olduğu belirtildi.

Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde devam eden ve 12 Eylül tarihinde son bulacak olan kurs çalışmalarını ziyaret eden Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Başkan Yardımcıları uzman antrenörler tarafından verilen eğitimleri yakından izledi.

Yaz Futbol Okulu'na kayıt yaptıran çocukların oldukça yetenekli olduğu ve disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini gözlemleme fırsatı bulduklarını belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, genç sporcularla görüştü.

Başkan Çiftçi, tesislerde yaptığı incelemeler sonrasında "Futbol yaz okulumuz devam ediyor. Artık sezona giriş anlamında gerek alt takımımız gerekse de geçtiğimiz günlerde Bolu'da kamp yapan üst takımımız olan Karaköprü Belediyespor'umuz sezona güzel bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizim temel düşüncemiz Belediyemize ait Faruk Çelik Spor Kompleksinde eğitim gören en alt yaş gurubundaki çocuklarımızdan başlayıp profesyonel düzeye kadar götürmektir. Burada alt yapıdan sorumlu iki hocamız antrenörümüz Sıddık Balcı ve Veysi Doğan hocalarımız çok güzel çalışıyorlar teknik ve taktiksel olarak eğitim veriyorlar kursa gelen çocuklarımızda memnunlar. Hocalarımız alt takımımızdan üst takımımıza 6 (altı) yetenekli çocuğumuzu alabileceğimiz söylediler. Karaköprü gençliğimizin zamanlarını boş geçirmektense spora, yeteneğe güzel bir şekilde harcamaları bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak da her zaman dile getirdiğimiz gibi gençleri önemsiyoruz onların yanındayız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Faruk Çelik Karaköprü Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title