Haberler

Karaköprü'de Gençlik Merkezi Yapılacak

Güncelleme:

Karaköprü İlçe Belediye başkanı Av. Nihat çiftçi, ilçe merkezindeki Atakent ve Akpıyar mahallelerine gençlik merkezi yapılacağını belirtti.

Şanlıurfa Merkez Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bulunan Gençlik Merkezine basketbol, masa tenisi, resim, müzik, satranç dallarında eğitim alan gençlerle buluştu.

Karaköprü'deki çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere açılan Karaköprü Gençlik Merkezi'nde çoğu dalda eğitim gören kursiyerler zihinsel ve bedensel becerilerini geliştirerek yeteneklerini ortaya çıkartıyor.

Ziyareti esnasında gençlerle birlikte masa tenisi oynayan Başkan Çiftçi, "Karaköprü Gençlik Merkezimiz kuruluşundan itibaren gerçekten çocuklarımıza, gençlerimize önemli alanlarda hizmet ediyor. Başkan yardımcısı arkadaşlarımla buraya geldik bir tarafta satranç odasında çocuklarımız hafızalarını geliştiriyorlar bir tarafta müzik ve sanat anlamında usta öğreticilerimiz çocuklarımıza bağlama çalmayı öğretiyor diğer tarafta resim alanında eğitim veriliyor bazı gençlerimizle masa tenisi oynuyoruz bir başka alanda da çocuklarımız basketbol, voleybol oynuyorlar" dedi.

İlçe merkezindeki Atakent ve Akpıyar mahallelerinde de yeni gençlik merkezlerinin açılacağını sözlerine ekleyen Başkan çiftçi konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: "Bu gençlik hepimizin hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Biz şimdi Atakent Mahallemizde bölgenin en büyük gençlik merkezini Karaköprü'nün gençliğine kazandırıyoruz. Bunlarla da yetinmeyeceğiz Türkiye'de bir numara olabilecek olan bir proje getiriyoruz. Önümüzdeki aylarda Meclis Üyelerimizle birlikte büyük bir proje olan gençlik merkezimizin kararını alacağız 16 bin m2 kapalı alan üzerinde Gençlik ve Spor Merkezini bu defa Akpıyar Mahallemizde hizmete sunacağız ve onun temelini atacağız. Bizim tek derdimiz gençlerimize sahip çıkmak onların yeteneklerini ortaya çıkartmak bu toplumda onları mutlu kılmak başarılarına ortak olabilmek buna vesile olmak en büyük hedefimizdir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Merkez Karaköprü Atakent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title