Haberler

Karaköprü Belediyespor Yoluna Devam Ediyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Karaköprü Belediyespor BAL Ligi'nin son haftasında kendi evinde ağırladığı Kilis Belediyespor'u 3-0'yık skorla geçti.

Bölgesel Amatör Ligi'nde sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında evinde konuk ettiği Kilis Belediyespor'u rahat geçti. Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Müslüm, Semih ve Serkan'dan geldi. Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle ligi 3'üncü sırada tamamladı.

Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde oynanan zorlu maça, ev sahibi ekip tutuk başladı. Maçın ilk dakikalarında konuk Kilis Belediyespor ataklarında Karaköprü Belediyespor kalecisi Şefik kalesinde adeta devleşti.

Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ortak olan ev sahibi Karaköprü Belediyespor maçın 43'üncü dakikasında Müslüm'ün attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda saha ve seyirci avantajını iyi kullanan ev sahibi Karaköprü Belediyespor, dakika 63'te geliştirdiği atakta Ahmet Kurt ara pasıyla topu Semih'le buluşturdu. Tecrübeli forvet kaleciyi de geçip skoru 2-0'a getiren golü attı.

Kalesinde ikinci golü gören konuk takım Kilis Belediyespor ilerleyen dakikalarda tamamen oyundan düştü. Ev sahibi Karaköprü Belediyesporlu futbolcu Serkan dakika 84'te attığı müthiş golle maçın skorunu tayin etti.

PUANINI 45'E YÜKSELTTİ

Ev sahibi Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında aldığı bu galibiyetle puanını 45'e çıkararak ligi 3'üncü sırada bitirdi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Kalkan, ligin son haftasını 3 puanla kapattıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Takıma maddi manevi desteğini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye de teşekkür eden Başkan Kalkan, "Sezonun son maçını oynadık. Şampiyonluk parolası ile başladığımız ligi 3. Sırada tamamladık. Şimdi önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıp şampiyon bir takım kurmak istiyoruz. Sezon başından bu yana takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve kulübe maddi manevi desteğini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor'lu futbolcu Süleyman ise, "Allah'ın izni ile kazasız belasız bir sezonu bitirdik. Ligi 3'üncü sırada bitirdik. İnşallah gelecek sezon daha iyi bir futbol topluluğu ile Karaköprü'yü şampiyon yapacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Faruk Çelik Karaköprü Kilis Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title