Haberler

Karakaya Projelerini Anlattı

MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya tarafından proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya tarafından proje tanıtım toplantısı düzenlendi. Karakaya Erzincan için hazırladığı çok sayıdaki proje hakkında bilgi verdi. Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya tarafından proje tanıtım toplantısı düzenlendi. Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte projelerini açıklayan Karakaya, göreve geldiğinde uygulayacağı projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda özgeçmişi hakkında bilgi veren MHP Adayı Av. Hamdi Karakaya Belediye Meclis Üyelerini de basına tanıttı. Ardından proje tanıtımına geçildi. MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Karakaya proje ekibi tarafından hazırlanan projelerini Özel Projeler-Kentsel Tasarım Projeleri-Kentsel Dönüşüm Projeleri-Ulaşım Projeleri-Çevre ve Dönüşüm Projeleri-Yeşil Alanlar-Spor-Sosyal ve Kurumsal Projeler-İmar ve Dini Hizmetler başlıkları altında topladı. Sinevizyon eşliğinde projelerini anlatan MHP Adayı Karakaya Erzincan'da Belediyecilik adına önemli hizmetlere imza atacaklarını ifade ederek, Belediyecilik bilgi tecrübesiyle Erzincan için önemli çalışmalara imza atacağını dile getirdi.

Karakaya; "Bu görevi Erzincan halkına en iyi şekilde sunacağım. Yaklaşık 4 ayı geçen bir süredir seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Yaklaşık 1 ay öncede meclis üyesi arkadaşlarımızın listesi belli oldu. Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte tabiri caiz ise Erzincan da çalmadık kapı, elini sıkmadık insanımız kalmadı. Biz belediyeciliği biliyoruz. Tekrar kanunları okuyarak veya birisinin idaresi, yönlendirmesi yada kurması ile bu işi yapmayacağız. Biz kendi irademiz, kendi düşüncemiz, kendi bilgi ve tecrübelerimizle bu işi yapacağız. Kimsenin day durmasıyla, kimsenin itmesiyle değil. Benim arkamda ne milletvekili, ne bakan, ne başbakan, ne de bir sermaye gurubu var. Ben Hamdi Karakaya, olarak bilgime, tecrübeme ve deneyimlerime dayanıyorum. En güvendiğim şey partim ve ekip arkadaşlarımdır. Bu işi tek başıma yapmam mümkün değil. Ekip arkadaşlarımla beraber yapacağız. Herkese eşit mesafedeyiz. İntikam almak yada hesap sormak için her hangi bir şeye soyunmuş değilim. Bu benim görevimde değil. Belediye başkanı olarak hesap sormak veya intikam almak benim görevim değil. O mahkemelerin yapacağı iş. Ben hizmet için bu işe soyundum. Ben kimseden hesap sormaya değil hizmete talibim. Bazıları siyasette hesap sormayı yanlış algılıyor. Siyaset hesap sorma yeri değil hizmet etme yeridir. Onu için hizmet etmek için varız" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Karakaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title