Haberler

Karadeniz: "Davutlar Maçından Sonra Tepetaklak Olduk"

Aydın Süper Amatör Ligi 3.sırada kapatmayı garantileyen Atça Belediyespor’un antrenörü Halit Karadeniz, sezonu değerlendirdi.

Aydın Süper Amatör Ligi 3.sırada kapatmayı garantileyen Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, sezonu değerlendirdi. Karadeniz, "Davutlar maçından sonra tepetaklak olduk" dedi.

Lige çok iyi başladıklarını belirten Karadeniz, 15 maç boyunca namağlup unvanını koruduklarını hatırlattı. Davutlar Belediyespor ile evlerinde oynadıkları karşılaşmadan sonra tepetaklak olduklarını belirten Karadeniz, "Bu maç bizim sonumuzun başlangıcı oldu. Alınan cezalar kan kaybı yaşamamıza neden oldu. Takımımız üst üste mağlubiyetler almaya başladı. 15 maç hiç yenilmeyen takım 7 maçta 5 mağlubiyet alarak zirve yarışında hem puan hem de psikolojik olarak gerilemeye başladı. Seçim çalışmaları, Atça'nın mahalle olması, yönetimin bizi boşlaması maddi sıkıntılarda bunlara eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. İki sezondur çok yaklaştığım BAL Ligi'ni hep sezon sonuna doğru diğer etmenler yüzünden kaybetmek beni çok üzüyor. Son hafta BAY olmamıza rağmen sezonu üçüncü sırada bitirdik. Tüm futbolcularımı karakterli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Çıktığımız fırtınalı yolda gemimizi terk etmedik. Limana kadar getirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halit Karadeniz Davutlar Aydın Atça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title