Haberler

Karadavut Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Mahallelerde yürütülen asfalt serimi çalışmalarını hızlandıran Adapazarı Belediyesi, Karadavutlu mahallesindeki çalışmalarını tamamlayarak bayrama yetiştirmeyi planlıyor.

Mahallelerde yürütülen asfalt serimi çalışmalarını hızlandıran Adapazarı Belediyesi, Karadavutlu mahallesindeki çalışmalarını tamamlayarak bayrama yetiştirmeyi planlıyor.

Mahalle ayrımı yapmadan hizmetin dört bir noktaya götürüldüğünü belirterek sözlerine başlayan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Bizler halkımıza hizmet için bu göreve getirildik. Mahalle statüsüne geçen Karadavutlu Mahallesinde de çalışmalarımıza başladık. Bizim için Karaosman Mahallesi neyse Karadavutlu da odur. Hizmet ayrımı yapmadan plan dahilinde her tarafa hizmet ulaştırıyoruz. Eksiklerimizi de bir an önce tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın çamurdan uzak bir ortamda, huzurlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları amacındayız. Karadavutlu Mahallesindeki sokakları Kurban Bayramı öncesinde asfaltla buluşturarak vatandaşlarımıza en güzel bayram hediyesi sunacağız" dedi.

Asfalt çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Dişli, 2015 asfalt sezonu içerisinde şu ana kadar 60 kilometre yolun asfaltla buluşturulduğunu ifade etti. 2015 yılı asfalt sezonundaki çalışmalara değinen Başkan Dişli, "Bu yıl 2 ayda 65 bin ton asfalt dökümü yaptık. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalışıyor. Belirlediğimiz program çerçevesinde kış gelmeden çalışmalarımızı sonlandıracağız. Allah'ın izni ile her şey yolunda. Program dahilinde tamamlanacak asfaltlama çalışmaları sonrası mahallelerimiz yepyeni yollarıyla Adapazarı'nın çehresini değiştirecek" ifadelerini kullandı.

Belediye hizmetlerinin mahallede büyük bir sevinçle karşılandığını ifade eden Karadavutlu Mahalle Muhtarı Harun Ölmez, "İki gündür mahallemizde Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yoğun bir asfalt çalışması sürdürülüyor. Bu da doğal olarak vatandaşlarımızın gözünden kaçmıyor ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bayrama kadar mahallemizde asfaltsız yol kalmayacak. Bunu hayal bile edemezdik. Ama gerçek oldu" dedi.

Karadavutlu mahallesine bir buçuk yıldır adeta hizmet yağdığını da ifade eden Muhtar Ölmez, yapılan hizmetlerden dolayı Adapazarı Belediyesi'ne teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Dişli Adapazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title