Haberler

Karacabey Longozuna İkinci Klip

Karacabeyli Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş, kişisel çabalarıyla ‘Karacabey Longozu diye bir yer var’ sloganıyla başlattığı sorumluluk projesi bugün ünlü isimlerin de desteğiyle yüz binlerce insana ulaşıyor.

Karacabeyli Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş, kişisel çabalarıyla ' Karacabey Longozu diye bir yer var' sloganıyla başlattığı sorumluluk projesi bugün ünlü isimlerin de desteğiyle yüz binlerce insana ulaşıyor.

Karacabey Longozunun kısa sürede tanıtılıp yerli ve yabancı doğa severlerin dikkatini çekmesini sağlayan Tüydeş, burada çektiği fotoğraflardan açtığı sergilerin yanı sıra hazırladığı tanıtım filmleriyle longozun bilinirliğini arttırıyor. İlk klibi 2 yıl önce hazırladığını belirten Tüydeş, "Amacımız longozda çekilen ekstrem kuş türleri ve manzaraları hoş bir müzikle buluşturarak insanların izleyebileceği hale getirmek. Televizyon dünyasının ünlü isimleri de videonun izlenme oranını arttırmak için kamera karşısına geçerek bu çalışmaya destek oldu. İlk klibimiz 1 ayda 400 bin kişiye ulaşmıştı. Bu kez hedefimiz ilk bir ayda yarım milyon tıklanma" dedi.

Amacının sadece Karacabey Longozu tanıtmak değil farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Tüydeş, "Avrupa'da örneği kalmamış Türkiye'de ise son 4 örneğinin en büyüğü. Longoz özelliğine birebir sahip 1300 hektarlık bir alandan bahsediyoruz. Son günlerde ülke gündeminde de yer bulmuş durumda" diye konuştu

İkinci klibin müziğini ise yine Karacabeyli sanatçı Samet Çelebi'nin bestelediği 'Bir Yer Var Orda' adlı şarkısını longoz için yeniden uyarladığını dile getiren Alper Tüydeş, Issız Adam filmiyle nam salmış Cemal Hünal, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler, Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu İlker İnanoğlu, Yıldıray Şahinler, Özge Özpirinçciler, Nur Fettahoğlu, İpek Karapınar, Burak Yamantürk, Engin Öztürk, Ceyda Tepeliler, Tuncay Kaynak, şarkıcı Kutsal ve Hatay Medeniyetler Korosu'nun yer aldığını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title