Haberler

Karacabey'de 'Toplu Sünnet Şöleni' Heyecanı

Güncelleme:

'Toplu Sünnet Şöleni' etkinliklerinin ilkini, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirirken; tüm giysi, hediye ve benzeri ihtiyaçları belediye tarafından karşılanan 110 çocuk, delikanlılığa merhaba dedi.

'Sosyal Belediyecilik' adına gerçekleştirdiği birbirinden değerli sosyal ve kültürel etkinlikle, ülke gündeminde adından sıkça söz ettiren Karacabey Belediyesi, anlamlı bir organizasyona daha imza atarak, 110 delikanlı adayı çocuk için 'Toplu Sünnet Şöleni' gerçekleştirdi.

İlçedeki gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarının, ilk mürüvvet heyecanına ortak olmak için kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirmeyi planladığı 'Toplu Sünnet Şöleni' etkinliklerinin ilkini, geçtiğimiz pazar günü Atatürk Kültür Parkı içerisindeki özel bir düğün salonunda vatandaşların da yoğun katılımı gerçekleştirirken, 110 çocuğun tüm giysi, hediye ve benzeri ihtiyaçlarının da belediye tarafından karşılandığı bilgisi verildi.

KARACABEYLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Karacabey Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yozgat, Mehmet Vural ve Osman Çatak'ın da hazır bulunduğu sünnet şölenin de Mehter takımı, Semazenler ve İlahi gruplarının etkinlikleri de izleyenlerden tam not almayı başardı. Geniş bir vatandaş kitlesinin de ilçedeki yüzlerce çocuğun delikanlılığa adım attığı güzel anların sevincine ortak olduğu gözlemlenirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklama ile "Karacabey Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiğimiz bu tip sosyal sorumluluk projelerimizi, ilerleyen süreçlerde de kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Karacabey'i her yönüyle yaşanabilir ve sosyal bir kent haline dönüştürme çalışmalarımız ilk günkü heyecanla devam etmektedir. Bu anlamda ilkini gerçekleştirdiğimiz Sünnet Şöleni'ne katılan herkese teşekkür ediyorum. Delikanlılığa adım atan tüm çocuklarımızı da gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title