Haberler

Karaca'dan Rektör Alkan'a Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı ziyaret etti.

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, AK Parti'nin Türkiye'yi yeniden inşa ettiğini söyledi. Türkiye'nin emin ellerde ve emin adımlarla geleceğe ilerlediğini dile getiren Karaca, 2002 yılından bugüne kadar başta TOKİ olmak üzere Türkiye'nin 81 il 800 ilçesine hizmet götürüldüğünü açıkladı.

Çorum'un ilçe ve köylerinin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini dile getiren Karaca, "Şimdi edindiğimiz deneyimleri ilimize, ülkemize aktarma zamanı. Rabbim bize Çorum'mumuza hizmet edebilmek amacıyla bu kutlu görev talip olmayı nasip etti. Zaman, kamuda edindiğimiz deneyimleri hemşehrilerimize, şehrimize aktarma zamanıdır. Halkımızla birlikte var gücümüzle şehrimize, hizmet edeceğiz" dedi.

ÇORUM'A SIRTIMIZI DÖNMEDİK

Görevi gereği Ankara'da olmasına rağmen hiçbir zaman Çorum'a sırtını dönmediğini vurgulayan Karaca, "TOKİ'de görev yaptığım süre içinde, Çorum için büyük bir efor saffettim. Bu kapsamda TOKİ, Çorum'da proje ve ihale çalışmaları devam eden bin 251 konut ile birlikte 4 bin 739 konut rakamına ulaşacak. Başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli yaklaşık 363 milyon lirayı buldu. Çorum'da TOKİ'nin ayrıca 2 ilköğretim, 2 lise, 4 cami, 5 spor salonu salonu, 3 ticaret merkezi, 2 kütüphane, 2 sağlık ocağı, sosyal tesis, kamu hizmet binası, engelsiz yaşam merkezi, 2 sevgi evi (13 bina), SGK il binası, 2 hastane uygulaması bulunuyor. Tüm bu yatırımların yakın takipçisi olduk" diye konuştu.

ÜNİVERSİTEDEKİ GELİŞMELER SEVİNDİRİCİ

Hitit Üniversitesi'ni yakından takip ettiğini dile getiren Karaca, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve ekibinin güzel çalışmalara imza attığını söyledi.

Üniversitelerin şehrin gelişiminde lokomotif görevi gördüğünü dile getiren Karaca, "Hitit Üniversitesi, şehirle entegre olmuş durumda. Tüm paydaşlarıyla uyumlu bir çalışma yürütülüyor. Üniversitemiz kentin sanayi ve ekonomisine büyük bir güç katacak" dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca'ya başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Ayhan Karaca Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title