Haberler

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kayak merkezi yapılacak olan bölgede incelemede bulundu.

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kayak merkezi yapılacak olan bölgede incelemede bulundu.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keltepe Kayak Merkezi'nin tamamlanmasının ardından, Karabük'ün çehresinin değişeceğini söyledi.

Bölgede ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Uzun, "Resmi prosedürlerde tamamlandı ve kısa süreli gecikmelerimiz de bu sebeplerden dolayı olmuştu. Burada 958 metre uzunluğunda kayak pisti, günlük bin 200 kişiye hizmet verebilecek çok güzel bir tesis oluşacak. İl Özel İdaresi olarak ormandan kiralamasını biz yapmıştık ve 7-8 yıldır kirasını da ödüyoruz" diye konuştu.

Belediye hizmet binası ve iş merkezi inşaatı

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan belediye hizmet binası ve iş merkezi inşaatı devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmet binası ve iş merkezinin 4 bin metrekare alan üzerine yapıldığını belirtti.

İnşaatın bitmesine az bir süre kaldığını ifade Vergili, şunları kaydetti:

"Bu sene sonu bitmesi hedeflenen ve A ve B blok olarak inşa edilen binalardan A blok kısmı 7 katlı belediye binası olacak. İş merkezi olarak yapılan bina ise 9 katlı olacak. Otopark kısmında her bir kat 120 araçlık olacak olup binaların ön cephesinde 15 dükkan ve iş merkezinde ise 77 büro yer alacak."

Kaynak: AA / Yerel

Rafet Vergili Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title