Haberler

"Vermiş Olduğumuz Sözlerin Hepsini Yerine Getirmeye Çalıştık"

Güncelleme:

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Biz bugüne kadar vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştık." dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Biz bugüne kadar vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştık" dedi.

Vergili, Karabük Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı seçilen Tuncay Özkan ve ekibini tebrik etti.

AK Parti Karabük Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'nde kendisi için söylenen bazı sözlere cevap vermek için toplantıyı düzenlediğini belirten Vergili, kongrede Ankara Büyükşehir Belediyesinin asfalt çalışmasıyla ilgili söylediği bir sözden dolayı yalancılıkla itham edildiğini savundu.

"Biz bugüne kadar vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirmeye çalıştık" diyen Vergili, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin hedefi, yayımladığı kitaplarda 8 ya da 9 ton asfalt görünüyor. Ben hiç kimseye yalan söylemedim. Karabük için çivi çakan herkese teşekkür ediyorum. Biz kimseyi yanıltmadık. Yaptığımız işler o kadar basit değil. 100 bin ölçekli bir şehirde yaptığımı Ankara ile de İstanbul'la da mukayese ederim." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Karabük Merkez Rafet Vergili Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

mert dert:

100. yıl mahallesine bir ara yolun düşerse uğrada bir gezsayın başkan. Sokaklar bilhassa 1036-1035 nolu sokaklar hem tozdan hemde çöp pisliğinden geçilmiyor. Eskiden ara sıra temizlik işçileri sağı solu süpürürdü son seçimlerden sonra onlarda kayboldu piyasadan. Yenişehir mahallesinde çiçek sulayacaklarına işçilerin birazıda şu mahalleye baksında tozdan topraktan çöpten kurtulsun şu millet.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title