Haberler

Karabağlar Belediye Meclisi Üyesi Demir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Şemsettin Demir (61), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Şemsettin Demir (61), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ani ölümü ile ailesini ve dostlarını yasa boğan Demir için, Karabağlar Belediyesi önünde de tören düzenlendi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yüksel Çakmur, Konak Belediyesi eski başkanı Ahmet Sarışın, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve çok sayıda partili, Karabağlar Belediyesi Meclis üyeleri ve çalışanlarının katıldığı törende, duygusal anlar yaşandı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün

"Yol arkadaşım" dediği Demir'e vedası yürekleri dağladı. Kürüm, "Gençlik yıllarımızdan bu yana hep yan yana, omuz omuza olduk. Kardeşimi, canımı, yol arkadaşımı kaybettim. Dün bu saatlerde 'Beni yalnız bırakmama' sözü vermişti. Çok erken aramızdan ayrıldı, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun" dedi.

İzmir Milletvekili Susam, 36 yıl önce Demir'le yaşamlarının kesiştiğini, yaşamında hep kararlı, inandığını sonuna kadar savunan, uzlaşmacı bir insan olduğunu söyledi.

Ani ölümü ile herkesi yasa boğan Şemsettin Demir'in bugüne kadar önemli görevlerde bulunduğunu belirten CHP Karabağlar İlçe Başkanı Manduz ise, "Karabağlar'a 3 yıl hizmet etti, acımız büyük. Mekanı cennet olsun" dedi.

Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Savaş Akıncı ise, 3 yıldır birlikte çalıştıkları değerli çalışma arkadaşlarını yitirmenin acısını yaşadıklarını söyledi.

Demir, Mevlana Mahallesi'nde ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(ERG-

24.04.2012 17: 31: 58

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Kürüm Karabağlar Konak İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title