Haberler

Kar nedeniyle okullar tatil edildi, hangi illerde okullar tatil ?

Güncelleme:

Kar nedeniyle okullar tatil edildi, hangi illerde okullar tatil ? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Son olarak Şırnak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Kar nedeniyle okullar tatil edildi, hangi illerde okullar tatil ? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Son olarak Şırnak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Daha önce olumsuz hava koşulları nedeniyle Bolu Merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçeleri ve Karabük'ün Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde okullar 1 gün süreliğine tatil edilmişti.

Şırnak merkezde dün gece başlayan yağmur geç saatlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ile birlikte Şırnak merkeze bağlı 30 köy yolu ulaşıma kapanırken, Şırnak Valiliği ilk ve orta dereceli okullarda eğitme 1 günlüğüne ara verildiği açıkladı.

CADDE VE SOKAKLAR KARLA KAPLANDI

Şırnak'ta dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Cadde ve sokaklardaki kar Şırnak Belediyesi'ne bağlı greyder ve kepçelerle temizlenirken, kapalı köy yolları ve Şırnak-Hakkari ile Şırnak-Siirt yollarında ise İl Özel İdaresi ve karayollarına bağlı ekipler çalışmaya başlattı.

30 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Şırnak merkezde kar kalınlığı 25 santimetreyi bulurken yüksek kesimlerde ise 1 metreye ulaştığı belirtildi. Kar yağışı nedeniyle Şırnak merkeze bağlı belde ile Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde toplam 30 köy yolunun kapalı olduğu öğrenildi. Yolların açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

KIŞ LASTİĞİ VE ZİNCİR KONTROLÜ YAPILDI

Şırnak Belediyesi sürücüleri kış lastiği ve zincir takmaları konusunda yaptığı anonslarla uyarırken, sürücüler için tehlikeli olan Cumhuriyet Meydanı'nda ise zabıtalar araçlarda kış lastiği ve zincir kontrolü yaptı.

ŞIRNAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Sabah erken saatlerde okula giden öğrenciler teneffüs aralarında kar topu oynayarak karın tadını çıkardı. Saat 11.00 sırlarında ise Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Yoğun kar yağışı nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ile köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında, 03 Aralık 2015 tarihinde eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Şırnak Valiliği Bolu Merkez Gerede Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (1)

asiye canbil:

ANKARADA OKULAR TATİLOLSUN ALLAH AŞKINA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title