Haberler

Kaplan, "Masa Tenisinde Olimpiyatlara Sporcu Göndermek İstiyoruz"

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova’nın masa tenisinde en başarılı iller arasında yer aldığını ve 2016 Rio Olimpiyatları’na bu dalda sporcu göndermek istediklerini söyledi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova'nın masa tenisinde en başarılı iller arasında yer aldığını ve 2016 Rio Olimpiyatları'na bu dalda sporcu göndermek istediklerini söyledi.

2014-2015 sezonunda Yalova'nın masa tenisinde hem ulusal hem de uluslararası alanlarda çok sayıda kupa ve madalyalar kazandığını belirten Kaplan, " Yalova'daki altyapı için Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve kulüplerin daha fazla destek vermesini arzu ediyoruz" dedi.

Hedeflerinin Olimpiyatlarda mücadele edecek sporcu yetiştirmek olduğunu söyleyen Müdür Kaplan, "2015 Haziran ayında yapılan Balkan Şampiyonası'na gönderdiğimiz sporcuların dördü de şampiyon olma başarısı gösterdi. Şimdi de önümüzde Slovakya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası var. Milli takıma 5 sporcu verdik. Hepsi de madalya adayıdır. Sezonun en iyi şehri Yalova'dır. Masa tenisi Yalova'nın en başarılı olduğu branşlardan bir tanesidir. Bu başarı sayesinde federasyonumuz milli takım kapmlarını Yalova'ya veriyor. Ben bunun devamını diliyorum. Yalova bu yıl tarihi anları yaşıyor. Slovakya'da da tarihi anlara tanıklık edeceğiz. Milli takıma verdiğimiz sporculardan madalya bekliyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaplan Slovakya Türkiye Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title