Haberler

    Kapılar

    Neda Nezhdana'nın yazdığı Senem Cevher'in yönettiği "Kapılar", Sahne Aznavur'da sanatseverlerle buluşuyor.

    Neda Nezhdana'nın yazdığı Senem Cevher'in yönettiği "Kapılar", Sahne Aznavur'da sanatseverlerle buluşuyor.

    Ukrayna'da 2000'lerin ilk yılları... Soğuk bir oda, iki kadın ve sayısız gerçeklik... Yaşamla ölüm arasında, geçmişle geleceğin birbirine karıştığı bu olasılıksız yer iki kadını da hayrete düşürecek doğaüstü bir dirilişle duvarlarını örer. Zamana ve mekana bağlı her şey, doğru ve yanlış, iyi ve kötü, haklı ve haksız kavramları bir anda bu çetin denklemin dışında kalır. Belirsiz bir üstün gücün iki parmağı arasına sıkışmış, birbirine hiç benzemeyen bu iki kadın kapıları açmak, uzanıp dokunmaya çalışmak zorundadırlar Tiyatro 3.2.1'in Türkiye'de ilk kez oynanacak yeni oyunu "Kapılar", insanın varoluşunu, komünist rejim sonrası Ukrayna'sında kimi zaman olgusal bir gerçeklik algısına kimi zaman da absürde dokunarak sorguluyor.

    Yazan: Neda Nezhdana

    Çeviren ve Yöneten: Senem Cevher

    Oynayanlar: Seray Gözler, Asiye Dinçsoy

    Işık Tasarımı: Yüksel Aymaz

    Yönetmen Yardımcısı: Gül Altınok

    Reji Asistanı: Cansu Dikmen

    Fotoğraf ve Afiş Tasarım: Erkan Özgür Yılmaz

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Sahne Aznavur

    Mekan Adresi : İstiklal Cad. No: 108 Aznavur Pasajı Kat: 8 Beyoğlu / İSTANBUL

    TAKSİM / İstanbul

    Başlangıç Saati : 25.03.2017 21: 00: 00

    Bitiş Saati : 25.03.2017 23: 00: 00

    Kategori : Kapılar

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Beyoğlu Ukrayna Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title