Haberler

Kapaklı'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçede bulunan camilerde temizlik çalışması başlatıldı.

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçede bulunan camilerde temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde "Cami ve İbadethane Temizleme Ekibi" kurduklarını ve bu ekibin ilçedeki camilerin temizliğinden sorumlu olduğunu belirtti.

Cami ve ibadethanelerin periyodik aralıklarla temizlendiğini ifade eden Mandalı, şunları kaydetti:

"Belediye olarak görevimiz sadece yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı cami ve ibadethaneleri de temizlemek. Sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında bu alanlarımız geliyor. Kurduğumuz özel ekibimiz, ilçedeki cami ve ibadethanelerin temizliğini sürekli olarak yapıyor."

Mandalı ayrıca yaptıkları bu çalışmanın halk tarafından yoğun bir beğeni aldığını, kendisine teşekkür ziyaretlerinde bulunulduğunu kaydetti.

- Kilit taşı ve yol yapım çalışmaları

Kapaklı'da, kilit taşı ve yol yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin en son Pınarça Mahallesi'nde kilit taşı ve yol yapım çalışmasında bulunulduğu belirtildi.

İlçenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yapıldığına yer verilen açıklamada, ekiplerin çalışmaları kapsamında özellikle yol ve kilit taşı uygulamalarının devam edeceği ve Pınarça Mahallesi'nden sonra ilçenin gereken yerlerinde de aynı çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title