Haberler

"Her Şey Gelecek Nesiller İçin"

Güncelleme:

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanlığı, ilçede eğitim öğretim veren okullara yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanlığı, ilçede eğitim öğretim veren okullara yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan tarafından Kapaklı Sanayiciler İlköğretim Okulu'na dizüstü bilgisayar verildi.

Dizüstü bilgisayarı teslim alan Okul Müdürü Ahmet Öner, Kapaklı Belediyesi'nin eğitime olan ilgisinin taraflı tarafsız herkesin malumu olduğunu ifade ederek "Ne zaman ve ne şekilde olursa olsun, Belediyemiz bugüne kadar hiçbir yardım talebimizi geri çevirmemiştir" dedi.

Okul Müdürü Öner, desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür etti.

"BÜTÜN OKULLARA EŞİT MESAFEDEYİZ"

Bir okulun isminin yaşatılabilmesinin ancak ve ancak okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin başarısı ile mümkün olabileceğinin altını çizen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise belediye olarak ilçedeki tüm okullara eşit mesafede olduklarını kaydetti. Belediye olarak okullara ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Mandalı, "Elimizden geldiğince bütün okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da okullarımızın, öğrencilerimiz için en ideal hale gelmesi kapsamındaki yardımlarımız devam edecektir. Her şey gelecek nesillerimiz içindir" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Öner Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title