Haberler

Kapaklı Açı Dershanesi'nden Büyük Başarı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Kapaklı Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında yüzde 95’lik bir başarı ortalamasına ulaştıklarını söyledi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Kapaklı Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında yüzde 95'lik bir başarı ortalamasına ulaştıklarını söyledi.

Öğrencilerinin, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde bıkmadan yılmadan çalışarak zorlu maratondan başarıyla çıktıklarını ifade eden Özel Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi Müdürü Demet Kurucu, "Bu kapsamda gerek bizlere güvenerek çocuklarını dershanemize emanet eden velilere, gerek öğrencilerimizi zorlu maratona hazırlayan öğretmenlerimize ve gerekse elde ettikleri başarılarla bizlerin gurur kaynağı olan öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Özel Açı Dershanesi Kapaklı Şubesi öğrencilerinin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında yüzde 95'lik bir başarı ortalamasına ulaştığını söyleyen Kurucu, "Öğrencilerimizin yüzde 80'i Anadolu Lisesi, yüzde 10'u Fen Lisesi ve yüzde 5'i de Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazandı. Bu vesile ile kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında sonsuz başarılar temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kapaklı halkına müjde de veren Kurucu, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde de dershane olarak faaliyet göstermeye devam edeceklerini dile getirerek, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde ise Kapaklı'nın ilk özel okulu olarak hizmet vereceklerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title