Haberler

Muhteşem Yüzyıl'ın Final Sahnesi İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünde Sultan Süleyman'ın ölüm sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.

Star TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi, Kanuni Sultan Süleyman'ın yaşamını yitirmesiyle sona erdi.

Muhteşem Yüzyıl Dizisi 139'ncu bölümde izleyicilerine veda etti. Star TV'de yayınlanan dizide Halit Ergenç'in canlandırdığı Padişah Kanuni Sultan Süleyman Han hayatını kaybetti ve dizi sona erdi.

FETİH SIRASINDA FENALAŞTI

Son olarak Zigetvar'ı fethetmek üzere sefere çıkan Sultan Süleyman, fetih sırasında ölüm yatağına düştü. Askerlerine otağının önünde son kez fetih için seslenen Kanuni, çadırına girince yere düştü ve yatağa yatırıldı.

PARGALI İBRAHİM'İN SESİ

Sultan Süleyman son anlarında daha önce infaz ettirdiği Veziri Pargalı İbrahim'in 'vakit geldi sultanım' sözlerini işitti. Ardından üzerinde beyaz elbiselerle görülen Sultan Süleyman sonsuza doğru yürürken tasvir edildi.

Kanuni'nin ölüm döşeğindeyken Yasin-i Şerif okunması, Türk dizi tarihinde yeni bir ilk olarak kayda geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Dizi

Kanuni Sultan Süleyman Muhteşem Yüzyıl Star Dizi Medya Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (86)

KÜBRA:

GÖZLERİ AÇIK GİTTİ... MALUM HAREMDEKİ KIZLAR BİTMEMİŞTİ.. AKLI KALDI TABİ

38
15
yanıtYanıtla
sevenx@x.com:

ÖLÜNÜN ARKASINDAN BÖYLE KONUŞMA

yanıt0
yanıt0
mertmert55@hotmail.com:

tuu senin sıfatına

yanıt0
yanıt0
YEŞİL VADİ:

allaha şükür nihayet bu sakallıların dizileri bitti

15
26
yanıtYanıtla
muhteşem süleymanlisterya_42@hotmail.com:

Be densiz, sana mı kaldı laf söylemek

yanıt0
yanıt0
barış:

asıl bomba kosem sultan bakalım onu nasıl savunacaksınız ben bir turk olarak osmanlıyı ejdadım olarak kabul etmıyorum boyle barbar taht ugruna evlat kardeş öldürenler benım geçmişim olamaz

15
21
yanıtYanıtla
rifatmusallabufe@hotmail.com:

OSMANLININDA SANA ÇOK İHTİYACI VARDIYA TARİHİNİ DİZİLERLE ÖĞRENİRSEN OLACAĞI BUDUR

yanıt0
yanıt0
dilek:

tarihi bukadar çok biliyorsanız siz yazsaydınz ya senoryo yu bu dizi tutmasa döert sene devam etmezdi fetih niye yayından kaldırıldı oda tarihi anlatıyordu

32
2
yanıtYanıtla
Gül...:

İlk defa adam gibi bir dizi yapıldı...sizlerle gurur duyuyorum.Dizi sayesinde bir çok genç ecdadını merak edip belki eline iki kitap alıp tarihini merak edip okudu. Eminim ki Kösem Sultan da aynı tad ve dokuda bir dizi olacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum...Prodüksiyon, yapımcı ve dizi oyuncuları olarak yolunuz açık olsun.

11
22
yanıtYanıtla
Gülen esentürkglnesent@hotmail.com:

Aslında dizi bitmedi. En heyecanlı bölüm mahşere kaldı. Halit Ergançle Sultan SÜLEYMAN karşılaşınca. Kimbilir belki izleriz

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title