Haberler

Kantarcı'ya Eski Başkandan Sürpriz Destek

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı’nın Velioğlu Mahallesindeki proje tanıtım toplantısına eski belediye başkanlarından Osman Metin Yurtbay da katıldı.

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı'nın Velioğlu Mahallesindeki proje tanıtım toplantısına eski belediye başkanlarından Osman Metin Yurtbay da katıldı. Osman Metin Yurtbay burada bir konuşma yaparak Kantarcı'ya oy verilmesini istedi.

Toplantıya katılan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve İlçe Başkanı Umut Başoğlu yaptıkları konuşmalarda Bülent Kantarcı'nın Çaycuma'nın ufkunu açacak bir isim olduğunu ifade ettiler. Kantarcı ise yaptığı konuşmada, kadro alarak da temiz, dürüst ve çalışkan bir kadroya sahip olduklarını ifade etti. Kantarcı, "Umut Başoğlu dürüst bir siyasetçidir. CHP'nin dürüstlüğünün simgesidir. Ali İhsan Köktürk Çaycuma'nın sevilen bir evladıdır. Meclis listemde yer alan Mehmet Özdal deneyimli ve birikimli bir arkadaşımız. Fuat Kalaycı Çaycuma'da hiçbir şaibesi olmayan dürüst bir mimar arkadaşımız. Aynı şekilde diğer arkadaşlarımız da dürüst, çalışkan. Bu kadro ile Çaycuma'yı şaha kaldıracağız."dedi. Ardından Bülent Kantarcı'nın projeleri sinevizyon sunumuyla Velioğlu halkına gösterildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Kantarcı Osman Metin Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title