Haberler

Kandilli'de Yol Bakım Çalışmaları

ZONGULDAK (AA) – Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

ZONGULDAK (AA) – Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin imkanları doğrultusunda tespit edilen eksikliklerin giderilmeye çalışıldığını söyledi.

Gökçeler Mahallesi açık hava mevkisinde, su hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol tamir ve betonlama işlemlerine başlandığını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Son aylarda ekiplerimiz beldemizin her noktasını adeta şantiye haline dönüştürdü. Altyapıdan, üstyapıya kadar pek çok önemli hizmeti halkımızla buluşturmak istiyoruz. İçmesuyunun belde halkına daha kaliteli ve sağlıklı ortamlarda ulaştırabilmek için ciddi çalışmalar ortaya koyduk. Yol güzergahlarının bakım onarımlarından, beldemizdeki sosyal yaşam alanlarına hatta mezarlıklarımızın temizliklerine kadar ekip arkadaşlarımız ile mesai harcıyoruz. Bu konuda belediye personelimize de özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Tespit ettiğimiz sorunlar, belirlenen program dahilinde de çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Aydın Gökçeler Kandilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title