Haberler

Kandilli Adile Sultan Yalısı'nda Gül-sarımermer Çifti İçin Düğün Yemeği Verildi

Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer Çiftinin İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Dünya Evine Girmesinin Ardından, Çiçeği Burnunda Çift İçin Kandilli Adile Sultan Yalısı'nda Bir Düğün Yemeği Verildi.

Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer çiftinin İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle dünya evine girmesinin ardından, çiçeği burnunda çift için Kandilli Adile Sultan Yalısı'nda bir düğün yemeği verildi.

Öğle saatlerinde İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen düğün töreninin ardından Kübra Gül ve Mehmet Sarımermer için Kandilli Adile Sultan Yalısı'nda düğün yemeği verildi. Çiçeği burnunda çift için verilen yemeğe aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da bulunduğu yaklaşık 200 kişi katıldı. Aile yakınları ve dostlarına verilen yemek nedeniyle İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde olduğu gibi yalı ve çevresinde yoğun güvenlik

önlemleri alındı. Basına kapalı gerçekleştirilen yemekte gazeteciler yalıdan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bekletildi.

Davetlilere kuzu etli düğün çorbası, tandır böreği, buharda pişmiş sebze, zeytinyağlı enginar, bonfile, bademli pilav, beğendi, lavaş ve düğün pastası ikram edildiği öğrenildi.

(RA-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title