Haberler

"Kan Ver Sağlık Bul Hayat Kurtar"

Güncelleme:

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay Edirne Şubesi ortaklaşa kan bağışı kampanyası başlattı.

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay Edirne Şubesi ortaklaşa kan bağışı kampanyası başlattı.

Kan Bağışı Kampanyası nedeni ile belediye başkan yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, belediye Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Kızılay Şube Müdürü Ferdane Özbaş, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Türkan Çayülkü, Kan Bağışçısı Kazandırma Uzmanları Şennur Evci ve Serpil Evrensel ile Zabıta Memurları, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'u, makamında ziyaret etti.

Gönüllü emniyet memurları ile birlikte başlatılan kan bağışı kampanyasına tam destek verdiklerini belirten Edirne İl Emniyet Müdürü Baştuğ, "Kendim düzenli olarak her yıl kan bağışında bulunuyorum. Bu yılda gönüllü olarak kan bağışında bulunacak personelimizle hem kan vereceğiz hem de vatandaşımızı kan vermeye davet edeceğiz. Unutulmamalıdır ki kan bağışında bulunarak kendi sağlığımızı koruduğumuz gibi acil ihtiyacı olan bir hastamızın da hayatını kurtarmış oluyoruz. Bu vesile ile tüm gönüllü vatandaşımızı kan vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu da, Zabıta Haftası'nı kutladıkları bu hafta da aynı zamanda hayat kurtarmak adına böyle güzel bir adım atılmasının son derece gurur verici olduğunu belirterek, "Zabıta memurları ile gönüllü belediye personelimiz kan bağışında bulunacaklardır. Ayrıca kan ver sağlık bul hayat kurtar diyerek tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediye Başkanlığı Edirne Emniyet Müdürlüğü Kızılay Evci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title