Haberler

Kan Bağışına Cide'den Yoğun Katılım

Kastamonu’nun Cide ilçesine gelen Kızılay’a 181 gönüllü kan vererek destek oldu.

Kastamonu'nun Cide ilçesine gelen Kızılay'a 181 gönüllü kan vererek destek oldu.

Kan bağışı için Kastamonu'nun ilçelerini ziyarette olan Türk Kızılay'ının Kan Bağış TIR'ı Cide'ye geldi. Kan Bağışı TIR'ına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek bağışta bulundular. Cide Kızılay Şube Başkanı Yüksel Güçerdem, Cide'den kan bağışı için 181 gönüllünün müracaat ettiğinini belirtti. Güçerdem, "Cide'de kan bağışı Ramazan ayı öncesi olmasına rağmen amacına ulaştı. 181 hemşehrimiz gönüllü kan bağışından bulunarak destek oldu. Duyarlı gönüllülere teşekkür ederim" dedi.

Kan bağışı için Cide'ye gelen Kızılay görevlileri ise, "Bağışlanan kanın, ihtiyaç duyan hastanın hayatını kurtarmasının yanı sıra bağışlayan kişinin de sağlığı açısından da yararlı olduğunu, verilen kan ile vücuttaki hücrelerimiz kan üretmek üzere harekete geçiyor. Bir İnsan yılda 4 kez kan verebilir, Cide'den bağış için yoğun katılım gördük Cidelilere teşekkür ederiz" diye konuştular.

Ağustos ayı içerisinde Kastamonu'nun sahil ilçelerini tekrar dolaşacak olan Kan Bağış TIR'ının Cide'yi tekrar ziyaret edeceği öğrenildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Kızılay Cide Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title