Haberler

Kampana Çaldı, Bodrum Cup Başlıyor

Bodrum Belediyesi'nin katkıları ile Era Yatçılık tarafından bu sene 25.kez düzenlenen Bodrum Cup başlıyor.

Bodrum Belediyesi'nin katkıları ile Era Yatçılık tarafından bu sene 25. kez düzenlenen Bodrum Cup başlıyor.

Açılış töreninde ilk olarak Karşıyaka Belediye Bandosu eşliğinde Milta Marina önünden başlayan kortej yürüyüşü yapıldı. Kortej yürüyüşüne Bodrum Cup'a katılacak olan teknelerin personelleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. İskele Meydanı'nda sona eren kortej yürüyüşünden sonra Bodrum Trafo'da Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kokteyl yapıldı.

Açılış kokteyline Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte belde belediye başkanları, Bodrum Cup'a katılan yarışmacılar ve davetliler katıldı.

Milas Halk Oyunları Gurubu, Bodrum Pop Çocuk Korosu, Kore Dans Gurubu ve fotoğraf gösterilerinden sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Cup yaratıcısı Era Yatçılık'ın sahibi Erman Aras birer konuşma yaptı.

Erman Aras yaptığı konuşmada 25 yıl içerisinde bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek "25 yılın içinde geldiğimiz noktada biz mayanın tuttuğunu gördük ve hedefimiz şimdi Akdeniz'de gelecek 25 yıl içerisinde adından söz ettiren bir Bodrum Kupası. Bodrum Cup'ın başlamasıyla beraber yelken de Bodrum'da Başladı. Yelken kulüplerimizi kurduk, bir anda Türkiye şampiyonluklarına ulaştık, birçok Türkiye şampiyonumuz oldu. Bu yıl da bir balkan şampiyonumuz var ve Avrupa'da birçok derece aldık, dünya şampiyonu olduk. Bir gencimiz de dünya şampiyonluğunu aldı onu da çok tebrik ediyoruz. Hedef koymuştuk, daha önce dedik ki mademki Bodrum yelkene başladı Olimpiyat şampiyonu çıkaracak. Bu gün tüm bu başarılar, Balkan şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu, bize olimpiyat şampiyonluğunun da geleceğinin en büyük habercisi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yaptığı konuşmada şunları söyledi; Düşünebiliyor musunuz, 25 yıl önce genç bir arkadaşımız bir hedef koymuş kendisine, Bodrum Cup Yelkenli Ahşap Yat Yarışları diye. Dönüp baktığımızda Erman Aras da bir Kocadon'dur. Kocadonların bir tek hedefi var; Bodrum'u bir marka yapmak, Akdeniz'de Bodrum yelkenleri açarak bir Türk gölü, dostluk gölü haline getirmek, şerefli bayrağımızı bir şekilde Akdeniz'de dalgalandırmak. Geçenlerde Bodrum okul gemimizle bir yıldız daha aldık arkadaşlar. Akdeniz etabında okul gemimiz bir yıldız aldı. Bize bir şampiyonluk getirdi. Bunlara baktığımızda 25 yıl önce atılan bir imza ile inanılarak yapılan bir mücadele ile hedefe ulaşıldı, bunu sakın unutmayın, işte onun için Erman Aras'ı kutluyorum kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Era Yatçılık sahibi Erman Aras ve ünlü denizci Sadun Boru birlikte kampanayı çalarak 25. Bodrum Cup'ı başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Karşıyaka Akdeniz Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title