Haberler

Kamalak ve Destici, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın GATA'ya araçla girişi- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin GATA'ya araçla girişi- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın GATA'ya araçla çıkışı- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin GATA'ya araçla çıkışı- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak basın açıklaması - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açıklaması- Genel başkanların taksi durağı ziyareti Ağrı'daki terör saldırısı- Kamalak ve Destici, yaralı askerleri ziyaret etti Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ağrı'da teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan 4 askeri, tedavi gördükleri Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın GATA'ya araçla girişi- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin GATA'ya araçla girişi- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın GATA'ya araçla çıkışı- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin GATA'ya araçla çıkışı- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak basın açıklaması - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açıklaması- Genel başkanların taksi durağı ziyareti Ağrı'daki terör saldırısı- Kamalak ve Destici, yaralı askerleri ziyaret etti Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ağrı'da teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan 4 askeri, tedavi gördükleri Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti.Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kamalak, Ağrı'da istenmeyen bir saldırı gerçekleştiğini ifade ederek, "Öncelikle Türkiye'ye 'geçmiş olsun' diyoruz" ifadesini kullandı.Çözüm sürecini endişeyle takip ettiklerini aktaran Kamalak, "Yazık ki işler o noktaya doğru gidiyor gibi. Netice itibarıyla Saadet Partisi olarak bizim söyleyeceğimiz şey şudur, devlet, vatandaşlarının temel haklarını pazarlık konusu yapamaz. Öbür taraftan ülkenin herhangi bir yerinde, devlet zafiyetine yol açacak davranış içinde de bulunamaz. Hukuk devleti bir taraftan hukuku gözetirken öbür taraftan da devlet olma vazifesini tam olarak ifa etmelidir" değerlendirmesinde bulundu.BBP Genel Başkanı Destici de yaralı askerlere ve Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) "geçmiş olsun" temennisinde bulundu. Askerlerin durumlarının gayet iyi olduğunu, bir uzman çavuşun yoğun bakımda tutulduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığının bildirildiğini anlatan Destici, üsteğmen ile iki uzman çavuşun sağlık durumlarının ise gayet iyi olduğunu belirtti.Hadisenin meydana gelişi ve oluş sebebinin mutlaka aydınlatılması gerektiğini dile getiren Destici, "Hem hükümet kanadından hem de öbür taraftan, Ağrı kaynaklarından çok farklı bilgiler gelmektedir ama neticede şu gerçek ortadadır. Terör örgütü bölgede ziyadesiyle varlığını devam ettirmektedir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Mustafa Destici Ağrı Politika Güncel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title