Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Elazığ'da

Yılmaz: "İnsanlar boş yere zaman ve kaynak harcamasın.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "İnsanlar boş yere zaman ve kaynak harcamasın. Zaman kaybetmeyelim, ilk turda inşallah güçlü bir destekle Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı makamına taşıyalım. Bu, Türkiye'nin geleceği açısında son derece önemli" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Elazığ Belediyesinin organizesinde düzenlenen "Yetimlerle İftar" programına katılmak üzere İstanbul'dan havayoluyla Elazığ'a gelen Yılmaz, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yetim ve kimsesiz çocuklara sahip çıkmanın önemine dikkati çekti.

Hazreti Muhammed'in de yetim olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Bir yetim olarak yeryüzünde çok önemli mesajlar verdi, insanlık tarihinin akışını değiştirdi. Biz de toplum olarak yetimlerimize ve kimsesiz çocuklarımıza sahip çıkmak durumundayız. Onların sadece maddi sıkıntılarını karşılamak yetmez, toplum olarak onlara bir aile olma durumundayız" diye konuştu.

Ramazan ayının ruhuna uygun olumlu bir etkinlik tertip edildiğini belirten Yılmaz, ramazanın bu tür dayanışma etkinlikleri için fırsat olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı seçimi

Bakan Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da vizyon belgesini açıkladığı toplantıya katıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Başbakanımız hem bugüne kadar yaptıklarını, anlayışını ortaya koydu hem de 2023'e doğru yeni Türkiye'ye nasıl bir bakış açısıyla yaklaştığını toplumla paylaştı. Gerçekten çok önemli mesajlar ortaya koydu. Her şeyden önce artık Türkiye'nin geri dönülemez bir şekilde yeni Türkiye'ye ilerlediğini, ilerleyeceğini görmüş olduk. Demokrasi konusunda çok önemli mesajlar verdi. Çözüm süreci, yeni anayasa gibi ülkemizin hayati meseleleri konusunda mesajları oldu. Bunun yanı sıra son 10-12 yılda gerçekleştirdiğimiz kalkınma, refah sürecine ilişkin bazı yapılanlar paylaşıldı ayrıca bunların devamının geleceği söylendi."

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Yılmaz, dünyada küresel krizin yaşandığı bir ortamda Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu vurgulayarak, "Bölgemizde bu kadar siyasi çalkantılar varken, dünyada küresel kriz varken Türkiye, büyümeye, gelişmeye ve gelişmiş ülkelerle farkını azaltmaya devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Elazığ ve Bingöl ile bölge illerinden en yüksek desteğin geleceğine inandığını belirten Yılmaz, "Ekonomiyle ilgili bir bakan olarak ilk turda bitirelim. İnsanlar boş yere zaman ve kaynak harcamasın. Zaman kaybetmeyelim, ilk turda inşallah güçlü bir destekle Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı makamına taşıyalım. Bu, Türkiye'nin geleceği açısında son derece önemli. Bir eşik aslında, yeni Türkiye'ye atlamanın bir eşiği" şeklinde konuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Cevdet Yılmaz İstanbul Türkiye Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title