Haberler

"Kalabalık fobim var"

Güncelleme:

Paramparça dizisiyle Keriman karakterini fenomen yapan başarılı oyuncu Nursel Köse, yazdığı şarkı sözleriyle olay yaratan, yeteneği çok konuşulan başarılı müzisyen hikayesi ve şarkılarıyla Ersay Üner 360 Derece Emelce'deydi...

Paramparça dizisinde oynadığı Keriman rolüyle çok sevilen ve fenomen olan Nursel Köse, Keriman karakteri ile hiç benzeşmediklerini kendisinin kalabalık fobisi olduğunu ve her ortama giremediğini anlattı. Köse; "bundan sonraki rolümde Keriman'ı unutturacağım."dedi.

7 Yıl önce Türkiye'ye herşeyi göze alarak dönen Köse; "Almanya'da limuzinlerde yaşıyordum. Ama buraya gelerek bir çok şeyi geride bıraktım. Türkiye'de ise tekrar tırnaklarımla kazıyarak kariyerimi yeniden inşaa ettim."dedi.

Programda şiir yazdığından da bahseden Nursel Köse; "Şiirlerimi Türkçe yazıyorum. Almanya'da "Sevdaya İnat" diye Türkçe ve Almanca iki dilde şiir kitabım çıktı. İkinci kitabım ise hazır."diye konuştu.

Şuan bir ilişkisinin olduğunu ve İstanbul'a birlikte taşındıklarını dile getiren Köse, "İstanbul'u çok seviyor, çok iyi bir müzisyen, benimle beraber o da istanbul'a yerleşti. "Türkiye benimle geleceksen beni rehber görme, sakın!" dedim. Türkçeyi de öğrendi." Diye konuştu. Nursel Köse, "Çok mutlu bir aşk yaşadığım için şiir yazamıoyorum."diye ekledi.

"Kan grubuma göre besleniyorum."

10 yıl önce sigarayı bırak güzel oyuncu, o dönemde kilo almaya başladığı sırada ablasının tavsiye ettiği bir kitap sayesinden kan grubuna göre beslenmeye başladığını ve 10 yıldır Asya sporlarına merak salıp, Tibet'in 5 hareketini yaptığını paylaştı...

Nursel Köse son olarak; bir dönem dizisinde oynamak istediğini dile getirirken; "Gülse Birsel çok iyi komedi yazıyor, bir de onun yazdığı bir dizi de oynamak isterim. Kendisiyle hiç tanışmadık."dedi.

Ersay Üner ile Büşra Pekin ne zaman evlenecek?

Şarkıları kendisinden daha önce meşhur olan Ersay Üner, programda henüz tam meşhur olmadığını dile getirirken, müzisyenliğe davul çalarak başladığını ve babasının çok teşvik ettiğini dile getirdi. Üner, "Babam aslında memmurdu. Ama haftasonları orkestrası vardı ve sahne alıyordu. Ben orkestra içinde büyüdüm. Onların içinde büyümem beni gaza getirdi sanırım."dedi.

15 yaşında İstanbul'a geldiğini anlatan Ersay Üner, "İlk geldiğimde 'Nerede müzik var?' diye araştırdım ve Kumkapı ve Sarayburnu arasında yerler vardı. Oraya gidip mutfaktan işe başladım" dedi.

İlk hit olan şarkısının "Afedersin" olduğunu anlatan Üner, "Demet Akalın ile çok güzel şarkılar yaptık, destek olduk. Çok iyi bir işbirliğimiz vard. Biz onunla kardeş gibiyiz."diye konuştu. Üner yeni projeleri arasında Simge Sağın ile düet sürprizi olduğunun da müjdesini verdi.

Büşra Pekin ile olan birlikteliği hakkında da konuşan Üner, arkadaş ortamında tanıştıklarını ve hatta tanıştıkları gün oraya gimesinin imkansızken tesadüf eseri gittiğini anlattı. Düğün hakkında ise; "Kısmet. Yarın olursa şaşırmayın, olmazsa da şaşırmayın" diye konuşan Üner "Biz gönlümüzü ve hayatımızı birbirimize vermişiz. Bu prosüdür olan şeyi bir gün tatlı şekilde yaparız, diye düşünüyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nursel Köse Ersay Üner İstanbul Türkiye Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title