Haberler

Kahvehanenin Adını "Deliler Kahvesi" Olarak Değiştirdi

Honaz ilçesinde, kahvehane işletmecisinin ismini "deliler kahvesi" olarak değiştirdiği iş yeri, ilgi odağı haline geldi.

Honaz ilçesinde, kahvehane işletmecisinin ismini "deliler kahvesi" olarak değiştirdiği iş yeri, ilgi odağı haline geldi.

İlçede 10 yıldır kahvehane işletmeciliği yapan Mustafa Özarslan, iş yerinin adını "deliler kahvesi" olarak değiştirerek, bazı müşterilerinin de yardımıyla yeni tabelasını astı.

Tabelanın önünde hatıra fotoğrafı çektiren müşteriler, fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca kahvehaneye ilgi arttı.

Kahvehane işletmecisi Özarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinin "deliler kahvesi" olarak tanındığını ve bu yüzden kahvenin adını bu şekilde koyma kararı aldıklarını belirterek, "Buradaki herkes akıllıdır. Fakat kahveye gelince herkes biraz da deli dolu olur. Arkadaşlarımızla güzel bir ortamımız var. Herkesi kahvemize bekleriz" diye konuştu.

Müşteriler "deliler kahvesinin" Pamukkale gibi Denizli'de görülmesi gereken turizm yerleri arasında yer almasını istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Özarslan Honaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title