Haberler

Kahta Belediyesi'nde İstişare Toplantısı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Halkımıza yeni bir Kâhta sözümüz var, yeni dönemde Kâhta’mıza güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Halkımıza yeni bir Kahta sözümüz var, yeni dönemde Kahta'mıza güzel hizmetler kazandıracağız" dedi.

Kahta Belediyesi'nde düzenlenen istişare toplantısına, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Akel, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Işık, Halil Geyik, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Kavak, Can Erdoğan, Mehmet Kaya, Abuzer Yalvaç ve Sırrı Köse katıldı. İstişare toplantısında, ilçenin sorunlarının çözümü ile ilgili hazırlanan projeler, çözülmesi gereken öncelikli sorunlar üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Kahta Belediyesi'nde düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında konuşan Metiner, "Mazeret gösterme lüksümüz yok. Halkımıza yeni bir Kahta sözümüz var, halkımız görevini yaptı, şimdi sıra bizde. İnşallah yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle yeni Kahta'yı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Toplantıda konuşan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "İlçemizin sorunları ve çözüm projeleri konusunda istişare etmek üzere bugün Sayın Vekilimizin başkanlığında bir araya geldik. İnşallah bu toplantılarımız 15 gün ara ile devam edecek. Bugün İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri konusunda yapmış olduğumuz bu istişare toplantısı faydalı geçmiştir. Katılımlarından dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz. Sayın Vekilimiz Mehmet Metiner beyin Milletvekili olduğu zaman zarfında, ilçemize kazandırmaya çalıştığı hizmetler takdire şayan. Yeni Hükümet Konağı binası projesi, Ebu Sadık ziyareti projesi, Fen lisesi, Tarım Fakültesi,yurt binası, Haydaran suyu ve arıtma tesisi gibi birçok konudaki girişimlerini hep birlikte görüyoruz ve sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, Kahta halkı adına şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise, "İstişarede güç doğar. Hepimizin ortak amacı, Kahta'mıza en güzel hizmetleri kazandırmaktır. Sayın Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. İnşallah yeni dönemde Kahta'mıza hep birlikte çok güzel projeler ve hizmetler kazandıracağız. Halkımıza sözümüz yeni bir Kahta'yı inşa etme sözümüz var. Mazeret gösterme lüksümüz yok, halkımız görevini yerine getirdi, şimdi sıra halkımızın yetki verdiği biz seçilmişlerde. Milletvekilleriniz olarak, bize sunacağınız her türlü projenin takipçisi olacağız, diğer Vekil arkadaşlarım ile birlikte, halkımızın ve ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında her daim emrinizde olacağız. İnşallah istişare ile güç kazanıp, el birliği ile Kahta'mıza güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum, ekibimize güveniyorum, teşkilatımıza güveniyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Metiner Ak Parti Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title