Haberler

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Ziyaretlerinde

Adıyaman’ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerini tanıtmak amacıyla ilçe merkezi ile köy okulları ziyaret edildi.

Adıyaman'ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, okulun eğitim ve öğretim faaliyetlerini tanıtmak amacıyla ilçe merkezi ile köy okulları ziyaret edildi.

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkilileri, Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesinin eğitim ve öğretim faaliyetlerini tanıtmak amacıyla okulları ziyaret ederek tanıtım seminerleri düzenliyor.

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkileri, okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerini, eğitim-öğretim genel amaçları doğrultusunda, eksiksiz yürütmek amacıyla çalıştıklarını ifade etti.

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkilileri, "Bu amaçla okulumuzun fiziksel ihtiyaçlarını ve Eğitim-Öğretim gereksinimlerini planlı bir şekilde karşılayarak eğitimin kalitesini arttırmayı, çalışanların iş verimini ve öğrencilerimizin başarılarını bir üst seviyeye taşımayı hedeflemekteyiz.

Toplumun temel yapısını oluşturan gençlerimizin düşünmeye ve üretmeye açık, kendini doğru ifade edebilen, sağlam karakterli yetişkinler olabilmeleri için Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi çalışanları olarak her kademede hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, ilçe merkezindeki ortaokullara ve ilçemizin köy ortaokullarına giderek okulumuzun tanıtımını yapmaktayız" ifadelerini kullandılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kahta Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title