Haberler

Kahramanmaraşspor Sevdalılarına Happy Kahramanmaraşspor Kart

Güncelleme:

Türkiye Finans, Kahramanmaraşspor taraftarları için özel olarak hazırladığı yeni kredi kartı ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Türkiye Finans'tan Kahramanmaraşspor Sevdalılarına Happy Kahramanmaraşspor Kart

Türkiye Finans, Kahramanmaraşspor taraftarları için özel olarak hazırladığı yeni kredi kartı ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Katılım Bankaları arasında ilk taraftar kredi kartı olma özelliğine sahip Happy Kahramanmaraşspor Kart, kullanıcılarına özel avantajlar sunuyor, taraftarların takımlarına destek olmasına olanak sağlıyor.

Türkiye Finans'ın Akdeniz Aslanları'na özel geliştirdiği Happy Kahramanmaraşspor Kart, 25 Ocak'ta Saffron Kahramanmaraş Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Toplantıda Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin, Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ile takımın yıldız futbolcuları, Türkiye Finans Ödeme Sistemleri Pazarlama Müdürü Murat Kibaroğulları ve Türkiye Finans yetkilileri bir araya geldi.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, yine bir ilke imza atarak katılım bankaları arasında ilk taraftar kredi kartını geliştirdi. Kahramanmaraşspor taraftarları için özel olarak sunulan Happy Kahramanmaraşspor Kart, 25 Ocak Cumartesi günü Saffron Kahramanmaraş Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Toplantıya Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin, Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ile takımın yıldız futbolcuları, Türkiye Finans Ödeme Sistemleri Pazarlama Müdürü Murat Kibaroğulları ve Türkiye Finans yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan Türkiye Finans Ödeme Sistemleri Pazarlama Müdürü Murat Kibaroğulları, "Türkiye'nin öncü katılım bankası olarak katılım bankaları arasında ilk ve tek taraftar kartı olan Happy Kahramanmaraşspor Kart'ı Akdeniz Aslanları için geliştirdik. Kartımız, Kahramanmaraşspor'un renklerine gönül verenlere farklı avantajlar sunarken takımlarını desteklemelerini sağlıyor" dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin de "Futbol Federasyonu bünyesinde gerek PTT 1.Lig ve gerekse de Spor Toto Süper Lig'de faaliyet gösteren 37 kulüp içerisinde devasa bütçelerle yönetilen kulüplere nazaran daha mütevazı bir anlayışla yönettiğimiz, ancak buna karşın taraftarlarımıza ve kırmızı beyazlı renklere gönül veren herkese hitap eden bir kart için üzerimize düşenden fazlasını yapacağımızı gururla kamuoyuna duyuruyoruz. Bu doğrultuda bizleri destekleyen Türkiye Finans'a da gönülden teşekkür ediyor, tüm Kahramanmaraş halkı ve takımımıza destek veren herkesi bu kartı almaya davet ediyoruz" diye bilgi verdi.

Taksit, indirim, taksit öteleme yapılabiliyor

Bonus özelliği taşıyan Happy Kahramanmaraşspor Kart, anlaşmalı mağazalardan yapılan alışverişlerde indirim ve taksit olanakları sağlarken Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un sonradan taksitlendirme ve taksit öteleme ayrıcalıklarından da faydalanabiliyor. Happy Kahramanmaraşspor Kart sahipleri, Happy Assist Hattı, VIP Ayrıcalık Hattı ve VIP Seyahat Hattı'nın sunduğu avantajlardan da yararlanabiliyor.

Türkiye Finans'tan Happy Kahramanmaraşspor Kart alanlar, yaptıkları her alışverişte takımlarına maddi destek sağlamakla birlikte alışverişten kazandıkları bonusları Kahramanmaraşspor Kulübü ile paylaşabiliyor.

Maç biteli kazanma şansı

Üstelik Happy Kahramanmaraşspor Kart sahipleri, Kahramanmaraşspor'un 12 Şubat Stadı'ndaki her lig maçı için kart sahiplerine özel olarak ayrılan 100 adet biletten birini kazanma fırsatına da sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraşspor Mustafa Semerci Türkiye Finans Akdeniz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title