Haberler

Kağıtspor Yönetimi, 2014'ün Başarılarını Kutladı

Güncelleme:

2014 yılında 326 derece kazanarak büyük başarıya imza atan Kağıtspor Kulübünün yönetim kurulu, başarısını pasta keserek kutladı.

2014 yılında 326 derece kazanarak büyük başarıya imza atan Kağıt spor Kulübü'nün yönetim kurulu, başarısını pasta keserek kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun amatör spor branşlarına verdiği destek doğrultusunda 2004 yılında yeniden yapılanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 2004 yılından günümüze; 7 olan branş sayısını 28'e, 13 olan sporcu sayısını ise 51 bin 153'e çıkarmasının yanında, bir çok spor branşında ise kazandığı derecelerle Türkiye'nin ve Kocaeli'nin gururu oldu.

Amatör spor kulüpleri arasında Türkiye'de marka kulüp haline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü 2014 yılında da elde ettiği madalyalar ve kupalarla ulaşılması zor bir rekora daha imza attı. 2013 yılda 291 derece elde eden mavi beyazlılar, 2014 yılında bu sayıyı 35 derece arttırarak, 2014 yılındaki başarı sayısını 326'ya çıkardı. 326 derecenin 109'unda altın, 103'ünde gümüş, 114'ünde ise bronz madalya kazanan mavi beyazlı kulübün yönetimi bu başarısını mütevazi bir şekilde kutladı.

Yönetim kurulunu toplantılarını farklı bir spor tesisinde gerçekleştiren Kağıtspor yönetimi, son yönetim kurulu toplantısını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atış poligonunda yaptı. İslam Yücel başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Hamza Bakkal, Genel Sekreter Fatih Özkaraaslan, yönetim kurulu üyeleri, Yasin Özlü, Kemal Ceylan, Ömer İslamoğlu, Muhammed Feyzi Karabıyık, Erhan Öztürk, Yasin Bulut, Fikret Yıldız, Ömer Bahadır Özyılmaz ve Spor Şube Müdürü Doğa Ergün katıldı.

Toplantının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri mavi beyazlı üzerinde "Şampiyon Kağıtspor kulübü" yazan şampiyonluk pastasını kesti. Kulüp Başkanı Yücel, yönetim kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Kağıtspor camiası büyük bir camia. Bunu Uluslararası gittiğimiz şampiyonlarda daha da iyi görüyoruz. Amatör spor branşlarında kazandığımız bu başarılarla köklü bir kulüp olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarımızı 2015 yılında da artarak sürdüreceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kağıtspor Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title