Haberler

Kağıthaneliler İlk İftarını Hasbahçe'de Yaptı

Kağıthane Belediyesi tarafından Hasbahçe’de düzenlenen programla, Kağıthaneliler ilk iftarını yaptı.

Kağıthane Belediyesi tarafından Hasbahçe'de düzenlenen programla, Kağıthaneliler ilk iftarını yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Başkan Fazlı Kılıç vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Ramazan ayının ilk gününde Kağıthane Belediyesi ilk iftar programını Hasbahçe'de düzenledi. Yoğun ilgi gösterilen programa, binlerce Kağıthaneli vatandaş katıldı. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte kendilerin için kurulan masalarda yerini alan vatandaşlara ilahi dinletisi sunuldu. Ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, iftar saatini bekleyen vatandaşların yanına giderek onlarla tek tek tokalaştı. Çocukları yanaklarından tek tek öpen Başkan Kılıç, iftar öncesi yaptığı konuşmasında, Ramazanın ilk gününde Hasbahçe'de iftar açmayı geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Başkan Kılıç, "Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Dün ilk teravih namazını kıldık. Bugün de ilk iftarımı yapacağız. Allah izin verirse son gün de son teravih namazını kılacağız diyeceğiz. İnşallah çocuklarımızla ve büyüklerimizle bayrama kavuşacağız diyoruz. Ramazan dayanışma, sevgi ve saygının doruğa çıktığı bir aydır. Geçtiğimiz yılarlıda olduğu gibi bu sofraların aynılarını her mahallede kuracağız. Tüm mahallerimizde komşularımızla birlikte olacağız. Ramazanın ilk günü evlerinizde iftar yapmak yerine buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kılıç'ın konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilavetine geçildi. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar oruçlarını açarak, Ramazan ayının ilk orucunu açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title